VIDEO Dumitru Vâlcu, directorul Ambulanței Tulcea: “În 2018, sper să fim dotați cu ambulanțele promise de Ministerul Sănătății”

Dr. Dumitru Vâlcu, Director Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Dr. Dumitru Vâlcu, Director Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Cum ați putea caracteriza acest an, 2017, pentru dumneavoastră ca și instituție și pentru dumneavoastră personal?

Pentru Serviciul de Ambulanță Tulcea, anul 2017 a fost un an bun. Am reușit să ne îndeplinim toate misiunile conform profesiei noastre, conform misiunilor pe care le-am avut de îndeplinit. Am avut destule succese în ceea ce privește intervențiile noastre și pot să vă spun că practic, în câteva misiuni, am avut misiuni salutare. Cu această ocazie vreau să le mulțumesc colaboratorilor mei și modul în care au acționat în acest an. Pentru mine, personal, acest an a fost și un an deosebit din acest punct de vedere și continuăm să parcurgem și anul 2018 în același mod de profesionalism.

Un deziderat pentru 2018?

Cel mai bun deziderat ar fi să fim dotați cu ambulanțele promise de către Ministerul Sănătății, deoarece la ora actuală avem peste 25% de ambulanțe din parcul de ambulanțe cu peste un milion de km. Așa că, așteptăm acest deziderat al nostru, dotarea aceasta care este foarte, foarte necesară, atât cu ambulanțe terestre cât și cu cele navale.

Un mesaj pentru tulceni și pentru colegii dumneavoastră la început de an?

Pentru tulceni, să fie siguri că noi suntem alături de ei, le dorim sărbători frumoase în deplină sănătate. Recomandarea noastră e să fie cumpătați în toate și să fie siguri că le suntem alături și orice problemă de sănătate s-ar ivi, suntem gata să le oferim sprijinul.

Pentru colegii dumneavoastră?

Colegilor mei le doresc să continue în același profesionalism, cu aceeași abnegație de care au dat dovadă până acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*