Un cetățean ucrainean a trecut înot fluviul Dunărea în România

Acțiune a Poliției de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean ucrainean care intenționa sa intre ilegal în țara noastră pentru a-şi găsi un loc de muncă.

În data de 14 septembrie, în jurul orei 00.40, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina au depistat, în zona Podul Roșu Sireasa, pe raza localității de frontiera Ceatalchioi, un bărbat vorbitor de limba de ucraineană care se deplasa, pe jos, în apropierea malului Dunării, spre interiorul ţării.

Bărbatul nu poseda documente de identitate asupra sa, iar polițiștii de frontieră au continuat verificările și au stabilit că cel în cauză este cetățean ucrainean, se numește K. I. şi are 29 de ani.

Tânărul a declarat că a trecut înot fluviul Dunărea având hainele într-o pungă și intenționa să își găsească un loc de muncă în țara noastră.
În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat și a fost predat autorităţilor din Ucraina, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*