Un bărbat a fost mușcat de câinele fratelui său

Un bărbat a fost mușcat de câinele fratelui său. FOTO Jandarmeria Tulcea

Un bărbat, de 22 de ani, a fost atacat de câinele fratelui său, pe care îl îngrijea.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, ieri, în jurul orei 16.00,  jandarmii au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat,  cu privire la faptul că într-o curte din municipiul Tulcea, vecinul său a fost mușcat de un câine periculos din rasa Amstaff.

„La fața locului,  jandarmii au identificat un bărbat, în  vârstă de 22 de ani, care a declarat că a fost mușcat în zona brațelor de către câinele fratelui său. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că proprietarul câinelui, lăsase în grija fratelui său sarcina temporară de a avea grijă de animal.

Până la sosirea jandarmilor, câinele fusese închis, de către victimă și vecinul său, într-un țarc special din curte. Ulterior, victima a  fost preluată de către un echipaj al Servicului de Ambulanță Județean pentru investigații de specialitate și îngrijiri medicale” – Jandarmeria Tulcea.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru comiterea infracțiunii privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*