Tulcenii sunt așteptați la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Tulcea

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea (1)
Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea va organiza, în data de 20 Aprilie, începând cu oră 10,00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, din Piață Independenței nr. 1, Tulcea, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Agenții economici care doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să contacteze AJOFM Tulcea, având astfel prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Acestora li se reamintește că dacă încadrează persoane din rândul șomerilor beneficiază de facilitățile / subvențiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Până la această data au fost contactați peste 200 agenți economici, din care 1 angajator de inserție, dintre aceștia și-au anunțat participarea 40 angajatori, din care 1 angajator de inserție, oferind 467 locuri de muncă vacanțe, din care 3 locuri de muncă pentru angajatorii de inserție.

Principalele locuri de muncă oferite de către angajatori sunt în următoarele meserii:

  • Pentru studii superioare: inginer nave; proiectant inginer electrotehnist; inginer automatist; inginer tehnolog; inginer în industria alimentară; manager echipă, inginer construcții; expert achiziții; asistent manager, consultant în management;
  • Pentru persoanele fără studii superioare: contabil; vânzător, lăcătuș mecanic; sudor; electrician; fierar betonist; dulgher; preparator peste; agent turism; preparator produse lactate; șofer; sortator deșeuri; ospătar; bucătar; recepționer; mecanic auto; vopsitor auto; agent securitate; patiser; brutar; ambalator manual; muncitor necalificat; zugrav; consultant credite; cioplitor-montator piatră, marmură; mașinist la mașini speciale fără așchiere; lucrător comercial; topograf; tâmplar; casier; manipulant mărfuri; tranșator; faianțar; cameristă; vinificator-pivnicier; tubulator naval; electrician nave; strungar; maistru.

Angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot contacta Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax: 0240/512171, sau e-mail: ajofm@tl.anofm.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*