Tulcea a fost reprezentată la dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului

Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps
Prefectura Tulcea. FOTO Google Maps

Prefectul Judeţului Tulcea, Lucian Furdui, a participat luni, 25 septembrie la dezbaterea publică a proiectului Legii Turismului, dezbatere ce a avut loc la sediul Prefecturii Constanţa.

La această dezbatere iniţiată de domnul ministru Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului, au mai participat prefecţii din judeţele Constanţa, Vrancea, Buzău, Brăila şi Galaţi precum şi reprezentanţi ai asociaţiilor sau organizaţiilor de turism din judeţele din sud estul României.

Judeţul Tulcea a mai fost reprezentat la această dezbatere de Mihai Pavel şi Anica Madar din partea Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea, Eugen Ion, preşedinte ACOR Tulcea, Marius Gheorghe Strat, din partea Consiliului Judeţean Tulcea, iar din partea Asociaţiei Patronatului din Turism Delta Dunării de Daniel Iluşcă, preşedinte, şi respectiv Iulian Diaconu, vicepreşedinte.

„Consider că această dezbatere publică a fost benefică atât structurilor guvernamentale care au inițiat acest proiect de lege cât mai ales organizațiilor și asociațiilor din domeniul turismului care şi-au exprimat puncte de vedere constructive cu scopul de a îmbunătăți acest proiect pentru a deveni o lege mai bună”, a declarat prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*