Tulcea este gazda unui seminar desfășurat în cadrul unui infotrip destinat unor bloggeri internaționali de turism

Intersectie Constanta - Tulcea E87 rezervatie. FOTO Catalin Schipor

În cadrul infotrip-ului din data de 27 iulie, se ține Seminarul “Impresii Directe”ce va avea loc la Consiliul Județean, sala Mihail Kogălniceanu, în cursul zilei de vineri, 27 iulie. La seminar vor participa, alături reprezentanți ai administrației publice locale din județele Tulcea și Constanța, alături de principalii operatori din turism și organizații patronale din cele doua destinații.

Seminarul, care are ca scop evaluarea produsului turistic din destinația Dobrogea (Delta Dunării, Dobrogea de Nord și Constanța – Mamaia), va fi condus de Cătălin Țibulea, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice ”Delta Dunării”, alături de Alex Filip, reprezentantul Eventur Group și are ca invitați 10 bloggeri internaționali, cetățeni străini, participanți la Infotripul “Explore Dobrogea” care se derulează în perioada 22 – 29 iulie.

Infotripul este organizat de Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării și Eventur Group, în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, Consiliul Județean Constanța, Organizația Patronala Mamaia – Constanța și alți parteneri.

Printre destinațiile din cadrul acestui infotrip se numără:

  • Constanța – Faleza – Cazino – Piața Ovidiu– Portul Tomis – Staţiunea Mamaia
  • Situl arheologic și muzeul Histria – Enisala
  • Mănăstirea Celic-Dere, Mănăstirea Saon, Biserica paleocreștină de la Niculițel, Situl arheologic Noviodunum
  • Zona de nord a Deltei Dunării – Pădurea Letea – Oraşul Chilia
  • Orașul Sulina – Farul din Sulina, plajă, cimitir, catedrală, muzeu si centru de informare
  • Portul turistic Murighiol,
  • Zona de sud a Deltei Dunării, Satul Sfântu Gheorghe, Insula Sacalin
  • Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*