Trei persoane aflate la bordul unei ambarcațiuni în zona insulei Sacalin, ajutate să ajungă la țărm de polițiștii de frontieră

Trei persoane aflate la bordul unei ambarcațiuni în zona insulei Sacalin, ajutate să ajungă la țărm de polițiștii de frontieră

Trei persoane care se aflau la bordul unei ambarcațiuni în zona insulei Sacalin au fost ajutate să ajungă la țărm de polițiștii de frontieră deoarece se înnoptase și nu se mai puteau orienta.

Potrivit Poliției de Frontieră, în seara zilei de 11.08.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au fost semnalați prin Serviciul Național Unic pentru Situații de Urgență 112, cu privire la faptul că trei persoane, dintre care un minor, se află la bordul unei ambarcațiuni în zona insulei Sacalin.

„Întrucât nu au apreciat corect viteza de deplasare și pentru că se înnoptase, turiștii nu s-au mai putut orienta pentru a ajunge în siguranță la țărm.

O ambarcațiune din cadrul Grupului de Nave Sulina, cu doi polițiști de frontieră la bord, buni cunoscători ai zonei, au găsit persoanele în scurt timp și le-au însoțit în siguranță la mal.

Tudor și Titi sunt cei doi polițiști de frontieră care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism! Să cunoști bine zona, să te poți orienta în condiții de vizibilitate redusă pe Marea Neagră și să efectuezi manevre în condiții hidro-meteorologice nefavorabile nu este deloc ușor!” – Poliția de Frontieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*