Tradițiile și obiceiurile tulcene au fost prezentate la Bruxelles la invitația Excelenței Sale, Luminița Odobescu, Ambasadorul României la Bruxelles

Tradițiile tulcene - bucate și port popular au fost prezentate la Bruxelles

La invitația Ambasadorului României la Bruxelles, Luminița Odobescu, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării a participat la lansarea proiectului de promovare a tradițiilor și multiculturalității din regiunile României pe scena Uniunii Europene.

Evenimentul a fost organizat în contextul Centenarului Marii Uniri și al Anului European al Patrimoniului Cultural 2018.

“Mulțumesc domnului Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea și Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării pentru sprijinul acordat în promovarea uneia dintre cele mai frumoase destinații turistice, mai ales în contextul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene”, a spus Excelența Sa, Luminița Odobescu.

Peste 100 de europarlamentari, diplomați și oficiali ai instituțiilor europene au aflat mai multe despre măsurile care vizează promovarea Destinației Turistice Delta Dunării și Dobrogea de Nord drept un loc unic în spațiul euro-atlantic.

“Pentru a susține pilonii principali ai turismului deltaic, respectiv biodiversitatea și multiculturalitatea, alături de noi au participat meșteșugarii Bianca Folescu din localitatea Vișina, Gabriela Ioniță din Luncavița și Elena Orbocea de la Tulcea, care au susținut tradițiile Nord-Dobrogene armonios integrate în degustarea Vinurilor de Măcin, a produselor din pește Delta Mar Interfrig și a produselor tradiționale Moesis by Angelo” a declarat președintele AMDT Delta Dunării, Cătălin Țibuleac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*