Spectacol de Cultură și Tradiție la Căminul Cultural Casimcea pe 2 august

Căminul Cultural Casimcea. FOTO Adrian Boioglu

Comuna Casimcea continuă să își valorifice tradițiile și să promoveze cultura locală printr-un nou eveniment de amploare. Pe data de 2 august, cetățenii sunt invitați la Căminul Cultural Casimcea pentru a participa la un spectacol de excepție susținut de îndrăgitul artist Paul Surugiu-Fuego.

Artistul va prezenta un program artistic divers, care va include mai multe genuri muzicale. În prima parte, publicul va putea asculta cântece populare din patrimoniul național, iar în partea a doua, vor fi interpretate piese din repertoriul personal al artistului. Pe toată durata spectacolului de muzică populară, Paul Surugiu-Fuego va fi pe scenă, acompaniat de ansamblul folcloric “Doina Casimcei”, care va adăuga un plus de autenticitate și culoare evenimentului.

Acest spectacol se înscrie în seria de manifestări culturale organizate în comuna Casimcea, care au fost mereu foarte apreciate de cetățeni. Evenimentele anterioare au demonstrat interesul și entuziasmul localnicilor pentru cultura și tradițiile locale, iar acest nou spectacol promite să fie la înălțimea așteptărilor.

Valorificarea tradițiilor, conservarea și promovarea culturii sunt principiile care stau la baza programelor și proiectelor culturale derulate în comuna Casimcea. În ultimii ani, manifestările culturale au reușit să aducă bucurie și să consolideze sentimentul de apartenență la comunitate, iar organizatorii speră ca și acest eveniment să se bucure de un succes similar.

“Manifestările culturale organizate în comuna noastră au fost foarte apreciate de cetățeni, iar aceștia așteaptă cu nerăbdare organizarea acestor evenimente. Valorificarea tradițiilor și promovarea culturii locale sunt priorități pentru administrația noastră și ne bucurăm că putem oferi astfel de evenimente comunității noastre”, a declarat primarul Gheorghe Țilincă.

Organizatorii invită toți locuitorii comunei să participe la acest eveniment cultural deosebit, să se bucure de muzica tradițională și să sprijine eforturile de conservare și promovare a patrimoniului cultural local. Publicul va avea ocazia să asculte melodii îndrăgite și să admire dansurile tradiționale prezentate de ansamblul folcloric “Doina Casimcei”. Evenimentul va începe la ora 19:00, iar accesul este gratuit pentru toți cetățenii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*