Sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea a fost gazda Gala Sportului Tulcean, ediția 2017

Mai multe personalități au fost prezente la Gala Sportului Tulcean. FOTO CJ Tulcea

Marți, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la Gala sportului tulcean, ediția pentru acest an, eveniment care a avut loc la sala mare a Teatrului „Jean Bart“ din municipiul Tulcea.

 

Este vorba despre o nouă ediție a Galei Sportului Tulcea, un eveniment organizat anual de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din județul nostru, devenit deja o tradiție a lumii sportive tulcene.

„Este o onoare pentru noi să fim parte, an de an, din această manifestare onorifică ce își propune să aducă în prim plan sportivii ce s-au făcut remarcați în cursul anului 2017, cu participări la competiții de cel mai înalt nivel. Am fost și eu sportiv, nu am făcut înaltă performanță, dar pot să spun că activitatea sportivă m-a modelat și pe mine de-a lungul vieții, și-a pus amprenta pe formarea mea, ca om, prin ambiție, determinare etc“, spune Horia Teodorescu, președinte al Consiliului Județean Tulcea.

De asemenea, domnia sa a recunoscut că este nevoie de o mai mare susținere financiară, o creștere a alocărilor pentru activitatea sportivă, astfel încât și la Tulcea să se facă performanță.

„Istoric, Tulcea a dat mulți campioni: chiar aici, în sală, o avem pe doamna Elena Fidatov Moruzov, dar mai putem aduce în discuție nume mari, precum Ivan Patzaichin. Astfel, menirea noastră este fim cât mai aproape de sportul tulcean. Mă bucur că, în ultima perioadă, și sporturile de echipă încep să prindă contur la Tulcea vorbim aici de volei, de handbal, dar și cele de contact, cum ar fi boxul. Le doresc mult succes tuturor sportivilor, dar și celor care trudesc alături de ei și ă asigur că, în limita posibilităților, veți putea conta oricând pe parteneriatul cu instituției Consiliului Județean Tulcea“, a mai adăugat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

„Tulcea, un județ mare cu o densitate scăzută a populației a dat campioni naționali, balcanici, mondiali. Sper ca și voi, dragi sportivi, să călcați pe urmele lor“, a transmis prefectul Lucian Furdui. 

Gala, spun organizatorii, constituie o importantă oportunitate de a le mulțumi celor care, de-a lungul anului 2017, s-au implicat activ în susținerea sportului tulcean: astfel, atât Consiliul Județean, cât și Primăria, Prefectura, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul de Poliție, Serviciul Județean de Ambulanță, dar și partenerii din domeniul privat au primit plachete în semn de mulțumire pentru susținerea activității sportive la nivelul județului Tulcea.

În acest an au urcat pe scena tulceană tineri care s-au făcut remarcați în caiac-canoe, dar și sportivi care au reprezentat județul la importante competiții de box sau atletism (sporturi olimpice), respectiv karate – kyokushin (sport neolimpic).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*