S-a ridicat restricția impusă pe DJ 222N pe sectorul Tudor Vladimirescu – Pardina și s-a impus pe Plauru – Chilia Veche

DJ 222N, un drum cu probleme și restricții

Autoritățile tulcene au decis în urma intervenţiilor efectuate la drumul judeţean DJ 222N pe sectorul Tudor Vladimirescu – Pardina precum şi scăderile de debite şi niveluri ale fluviului Dunărea pe sectorul judeţului Tulcea – Delta Dunării, ridicarea restricțiilor de circulație existente, și instituirea altora.

Începând cu data de 25 iunie, ora 13.00, încetează măsura de restricţie temporară a circulaţiei autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată (masa proprie plus încărcătura) mai mare de 7,5 tone pe sectorul de drum judeţean DJ 222N, Tudor Vladimirescu-Plauru, km 5+628 – 21+390, care a fost introdusă începând cu data de 20 aprilie 2018, ora 16.00, conform Hotărârii nr.69/20.04.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Pe acest sector de drum judeţean:
– masa totală maximă admisă este de 20 tone;
– viteza maximă admisă este de 40 km/h.

Începând cu aceeaşi dată, se instituie restricţii de tonaj şi viteză pe următorul sector de drum judeţean:

DJ 222N, sectorul Plauru-Chilia Veche, km 21+390 – 78+309

– masa totală maximă admisă: 7,5 tone;
– viteza maximă admisă: 40 km/h.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*