Razie în Tulcea și în localitatea Somova

Acțiune a polițiștilor. FOTO Poliția Română

Poliția Tulcea a organizat o razie în municipiu și în localitatea Somova, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Potrivit IPJ Tulcea, la activitățile organizate au fost angrenați polițiști de la structurile de investigații criminale, ordine publică, polițiștii de la investigații economice, rutieră și  polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale precum și jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.

Astfel, peste 25 de forțe au acționat în stradă,  principalele obiective ale acțiunii fiind prevenirea și combaterea faptelor cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii,  combaterea traficului și consumului de droguri sau traficului de persoane, precum și pentru depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*