Pompierii tulceni au intervenit pentru stingerea mai multor incendii de vegetație

Incendiu de vegetație uscată. FOTO ISU Tulcea

Pompierii au intervenit astăzi pentru stingerea mai multor incendii de vegetație.

Potrivit ISU Tulcea, pe raza județului s-au manifestat trei incendii de vegetație uscată, printre care unul la un fond forestier în zona localităților Poșta și Frecăței unde intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, rangeri ai ocolului silvic și un utilaj agricol cu plug.

Un al doilea incendiu se manifestă pe raza localității Sabangia pe o suprafață de aproximativ 6000 metri pătrați în două gospodării. O femeie a fost asistată medical de un echipaj SAJ după ce a suferit un atâta de panică.

Al treilea incendiu s-a manifestat la vegetație uscată pe raza localității Corugea.  Incendiul din localitatea Corugea a fost stins de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

De asemenea, și incendiul din localitatea Sabangia a fost stins. Au ars aproximativ 4000 de metri pătrați de vegetație uscată din două gospodării.

Cauza probabilă de producere a incendiului – foc deschis în spații deschise. Proprietarul de la care a pornit incendiul a ales să igienizeze curtea prin aprinderea vegetației uscate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*