VIDEO Pompierii din Babadag intervin pentru gestionarea unei situații de urgență provocată de ploile care au dus la umflarea pârâului Tabana

Inundații. FOTO ISU Tulcea

Pompierii din cadrul stației Babadag intervin în aceste momente pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de ploile torențiale din ultimele ore care au dus la umflarea Pârâului Tabana.

Potrivit ISU Tulcea, în urma lucrărilor hidrotehnice efectuate pe pârâul tabana prin construirea unor diguri pentru a facilita reabilitarea albiei pârâului, apele pluviale au depășit malurile inundând mai multe gospodării din localitate.

„În acest moment lucrătorii firmei de construcții lucrează pentru ruperea digului, iar pompierii Stației Babadag urmăresc situația din gospodăriile afectate pentru ca apa revărsată să nu inunde locuințele. O anexă gospodărească este în acest moment inundată.

De asemenea, în jurul prânzului salvatorii Stației de Pompieri Babadag au intervenit pentru evacuarea a două autoturisme de pe carosabil în aceeași localitate după ce au rămas blocate din cauza apei revărsată pe carosabil” – ISU Tulcea.

Avertizarea de cod portocaliu rămâne valabilă până la ora 03:00 în această noapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*