Polițiștii au făcut percheziții în Camena, la bărbați acuzați de braconaj cinegetic

Percheziții la bărbați acuzați de braconaj cinegetic. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii au făcut două percheziții în Camena, la locuințele unor bărbați acuzați de braconaj cinegetic.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 11 octombrie 2024, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase – I.P.J. Tulcea, împreună cu cei din cadrul Biroului Protecția Animalelor, Secției 3 Poliției Rurală Baia, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Camena județul Tulcea.

„Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, au fost descoperiți 9 câini ce prezentau multiple răni, aceștia fiind relocați de către polițiști într-un adăpost privat și 5 kg de carne precum și un craniu provenit de la un porc mistreț și un cuțit tip baionetă, obiectele fiind ridicate de polițiști în vederea probării activității infracționale.

Totodată, la domiciliul unui alt bărbat de 39 de ani au fost identificați 6 câini, ce prezentau multiple răni, aceștia fiind de asemenea depuși de către polițiști  într-un adăpost privat, un trofeu de căprior, o suliță, un pumnal cu teacă și un autoturism ce era folosit la transportul câinilor.

Polițiștii continuă cercetările, în ambele cazuri,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic -– IPJ Tulcea.

De asemenea, bărbații au fost sancționați cu amenzi în valoare de 17.500 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*