O firmă din localitatea tulceană Greci, furnizor pentru compania aeriană Blue Air. 10% din bunătățile tulcene ajung la export

Prăjiturile de la Angelo, Greci, Tulcea

Fabrica din comuna tulceană Greci, Piccolo Angelo a depășit de mult timp granițele, atât ale județului, cât și ale țării. Calitatea produselor și standardele ridicate au făcut să ajungă una dintre firmele ce aprovizionează o importantă companie aeriană, dar și să exporte din ceea ce produce.

Producția anuală a companiei Piccolo Angelo din Greci depășește cifra de 2 milioane de euro, fiind vorba de o afacere cu prăjituri, pâine, dulceţuri şi zacuscă de peste 2 mil. euro anual, producţie pe care o valorifică prin 12 cofetării proprii, prin circa 100 de magazine partenere, dar şi la export, potrivit Ziarului Financiarcitându-i pe reprezentanţii Piccolo Angelo. O parte din producție – 10% merge la export, pe piețele din Italia, Germania şi Belgia.

„Zilnic din fabrică pleacă şase dube cu produse de panificaţie, cofetărie şi produse procesate din fructe sau legume. Vindem prin cele 12 cofetării proprii, alimentăm zilnic magazinele noastre şi pe cele ale partenerilor cu care lucrăm şi mai vindem şi companiei aeriene Blue Air, care cumpără lunar în jur de 500-600 de cutii de fursecuri de la noi“, a declarat Marcel Mladin, agent comercial la Piccolo Angelo pentru Ziarul Financiar.

Compania Piccolo Angelo participă la 15-20 de târguri anual, atât în România cât şi în străinătate, administratorului companiei, Paulina Vals, fiind unul dintre cei 60 de producători locali care au participat în acest an la târgul alimentar Anuga din Köln, cel mai mare eveniment de acest tip din lume, la care participă mai bine de 7.400 de expozanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*