MotoDelta începe pe 18 august la Valea Fagilor. Malul lacului de lângă Luncavița, Tulcea, devine locul preferat al motocicliștilor din România

Afișul MotoDelta 2017
Afișul MotoDelta 2017

Două zile de concursuri, concerte rock și folk între Luncăvița și Nifon. M.C. Seawolves Tulcea dă startul pentru Moto Petrecerea Deltei.

“După cum v-am obișnuit de la edițiile anterioare încercam să îmbinăm în inima naturii distracția și spiritul de haiducie. Astfel, în weekendul 18-20 august va așteptăm în aceeași locație ca și anii trecuți, și anume între localitățile Luncăvița și Nifon într-un loc numit și știut ca “Valea Fagilor”. Locația se află într-o pădure cu poieniță pe malul unui lac, deci avem și umbră și soare după preferințe pentru nani doar la cort”, au anunțat organizatorii. 

Intrarea este liberă pentru motocicliști, iar mâncarea și băutura se găsesc în mai multe sortimente și la prețuri decente .

Nu vor lipsi concursurile specifice cu premii consistente și nici formațiile ce vor încinge atmosfera. Astfel, vineri urcă pe scenă OVER, LUPUL CEL RĂU ȘI BRONX iar sâmbătă: COSTI SANDU & TRUPA TRIBUTE, STONELIGHT și RECIPE FOR HATE. La toate acestea se adaugă cântările folk la foc de tabără cu gașca NUMAI PE ROȘU .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*