UPDATE Județul Tulcea, pe ultimele locuri la strângerea semnăturilor în campania #FărăPenali. Unde poți să semnezi în următoarea săptămână

Semnează și tu iniiativa "Fără Penali în funcții publice"
Semnează și tu iniiativa "Fără Penali în funcții publice"

UPDATE: Județul Tulcea a reușit să strângă cele 20.000 de semnături necesare pe 14 august.

Tulcea se află la coada clasamentului în ceea ce privește numărul de semnături strânse pentru campania #FărăPenali. mai puțin de 2000 de semnături mai sunt necesare pentru a ajunge la cele 20.000 necesare.

Organizatorii campaniei de strângere de semnături au anunțat că mai sunt doar 5 județe unde lumea trebuie să se mobilizeze: Maremureș, Suceava, Neamț, Vaslui și Tulcea.

“Încă 13.000 de semnături și inițiativa #FaraPenali va îndeplini toate condițiile impuse de lege! Mai avem 7 zile la dispoziție și 5 județe din care trebuie să strângem cele 20.000 de semnături necesare. După cinci luni de campanie, cifrele din grafic sunt rezultatul implicării a mii de oameni și alte mii de ore petrecute în stradă”, au declarat inițiatorii acestei campanii.

Până la momentul publicării acestui articol, s-au strâns 18.488 semnături din cele 20.000 necesare.

Centrele de colectare din Tulcea sunt în Piața Civică (luni – duminică, între orele 18 – 21) sau la sediul USR Tulcea din strada Nicopol, nr 17, Tulcea. Detalii suplimentare – aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*