A.J.O.F.M Tulcea organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze ȋn Germania

Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea (1)
Bursa locuri de munca AJOFM Tulcea. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea organizează selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară 2018 (minim 2 luni).

Menționăm că sunt disponibile 50 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.

Condiții de participare:
• vârsta cuprinsă ȋntre 18 – 35 ani;
• studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi;
• cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Documente necesare:
• copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);
• fișă de solicitare – Bewerbung – completată ȋn 2 exemplare la calculator, printată față-verso și semnată, (formularul tipizat și instrucțiunile de completare a acestuia se regăsesc pe site-ul A.J.O.F.M Tulcea, www.tulcea.anofm.ro);
• adeverință de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);
• adeverință de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum și instrucțiunile de completare sunt postate pe site-ul A.J.O.F.M Tulcea, www.tulcea.anofm.ro);
• 3 fotografii tip pașaport;
• copie permis de conducere (dacă este cazul).

Studenții care au domiciliul ȋn județul Tulcea sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea pentru a depune dosarele. Ȋnregistrarea se va realiza pana la data de 09.02.2018.
Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, le puteți afla venind la sediul agentiei din strada Grigore Antipa nr.10, sunand la numarul de telefon 0240 512 298 sau accesând site-ul A.J.O.F.M Tulcea, www.tulcea.anofm.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*