IPJ Tulcea a rezolvat problemele infracționale din Babadag: au împărțit 60 de flyere cu sfaturi

Un flyer cu sfaturi împărțit la timpul lui, ține infractorul departe și calm. FOTO IPJ Tulcea

Vineri, 27 iulie, polițiștii tulceni au desfășurat o serie de activități informativ- preventive pe raza orașului Babadag, județul Tulcea, în scopul prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului și pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. Acțiunea vine la o lună de zile după ce o minoră a fost călcată în picioare de alte două persoane de sex feminin în centrul orașului, întreaga scenă fiind filmată.

După ce a fost nevoie de o prezență susținută a mascaților și controale în trafic în Babadag, pentru a calma localnicii în urma agresiunii asupra unei minore, și o anchetă internă pentru a se stabili dacă poliția din oraș avea cunoștință sau nu despre eveniment, IPJ Tulcea a găsit rezolvarea supremă. La toate nemulțumirile localnicilor cu privire la activitatea infracțională din oraș și a neimplicării forțelor de ordine, conducerea IPJ Tulcea răspunde cu flyere.

Mai exact, „polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat activități informativ- preventive pentru adoptarea unei conduite preventive împotriva furturilor din locuințe și auto, precum și pentru prevenirea furturilor de/din bagaje, genți și buzunare“, se arată într-un comunicat al IPJ Tulcea.

„Oamenii prezenți în stradă au fost receptivi la sfaturile polițiștiilor și au apreciat inițiativa polițiștilor Poliției Orașului Babadag“, precizează polițiștii, în timpul acestei activități fiind împărțite peste 60 de fly-ere cu recomandări privind prevenirea furturilor din genți/buzunare, furturi din locuințe și auto.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*