FOTO VIDEO Zilele comunei Baia 2017 – prima ediție organizată de primarul Laurențiu Marșavela

Anna Lesko la Zilele comunei Baia. FOTO Adrian Boioglu
Anna Lesko la Zilele comunei Baia. FOTO Adrian Boioglu

Au fost două zile de petrecere în comuna tulceană Baia. Primăria condusă de Laurențiu Marșavela a reușit să strângă pe stadionul comunal mii de oameni din Baia și localitățile învecinate.

Fumul grătarelor de mici și pastramă s-a ridicat începând de pe 2 septembrie, iar participanții s-au bucurat de nume mari ale muzicii populare, dar și de artiști pop care au venit să-i încânte.

Pe scena de pe stadion au urcat Daniela Condurache, Mândrele, Emilia Ghinescu, Radu Ile, Nicu Paleru și Anna Lesko. Dj Jungle și Ansamblul Folcloric Aromân “Dor” au întreținut atmosfera.

Punctul culimnant al petrecerii a fost superbul foc de artificii. Vă invităm să urmăriți reportajul realizat de echipa Tulcea NEWS la Zilele Comunei Baia.

Primarul Marșavela pregătește proiecte de infrastructură

Între două concerte am reușit să discutăm și cu primarul Laurențiu Marșavela. Aflat la primul mandat, acesta și-a dus cu onoare misiunea de gazdă a petrecerii de Ziua comunei Baia.

Adrian Boioglu, jurnalist Tulcea NEWS: Ce le-ați pregătit celor care au venit în această seară, aici?

Laurențiu Marșavela, primarul comunei Baia: Noi, în primul rând, ne-am pregătit cu acest program care sper că a fost la înălțimea pretențiilor, cei pe care dumneavoastră i-ați observat că fac parte din afara comunității localității noastre. Ne sunt prieteni, la noi, în Dobrogea, există o relație intercomunitară grozavă, chiar dacă suntem mai multe naționalități, ne înțelegem și ne împăcăm foarte bine.

Adrian Boioglu: Am văzut-o pe Anna Lesko, acum aveți un DJ pe scenă. Din punctul dumneavoastră de vedere ce credeți că este cel mai interesant, care moment este cel mai important al acestei seri?

Laurențiu Marșavela: Eu vreau să vă spun că interesant reprezintă toată această manifestare, de la început și până la sfârșit. Lumea își permite să catalogheze, pentru mine toți artiștii sunt o valoare. Începând cu Veta Biriș care a deschis acest spectacol și culminând cu Nicu Paleru, pe finalul festivității. Vreau să vă spun că va fi încheiată această sărbătoare cu un minunat foc de artificii, pe care vă garanteaz că nu îl veți uita niciodată.

Adrian Boioglu: Știu că oamenii sunt bucuroși să vadă acest tip de manifestări dar știu că le pregătiți și proiecte pentru localitate și aș vrea să vorbim, pe scurt, și despre proiectele de suflet pe care le pregătiți în perioada următoare.

Laurențiu Marșavela: Vorbind la general, ne pregătim comuna care este o comună foarte importantă în județul Tulcea, destul de dezvoltată la acest moment dar întotdeauna este loc și de mai bine. Avem proiecte în ceea ce privește infrastructura, în ceea ce privește cultura și toate celelalte. Sperăm că în doi ani de zile, trei ani, cât va dura acest mandat, să duc la îndeplinire tot ceea ce le-am promis cetățenilor din comunitatea noastră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*