FOTO VIDEO Incendiu la un azil de bătrâni din municipiul Tulcea. Au fost evacuate 40 persoane și a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Incendiu la un azil de bătrâni din Tulcea. FOTO ISU Delta
Incendiu la un azil de bătrâni din Tulcea. FOTO ISU Delta

UPDATE: ora 17.40 – Au fost evacuate 40 de persoane, acestea se află în curtea azilului și nu necesită îngrijiri medicale. La fața locului, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere și o autoscară. În acest moment, persoanele evacuate sunt transportate de către echipajele SAJ la o unitate de primiri urgențe pentru evaluare. De asemenea, forțele de intervenție au fost suplimentate cu o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Măcin.

Intervenția este în dinamică, iar autoritățile fac eforturi pentru a controla incendiul și a evacua toate persoanele în siguranță. Vom reveni cu informații actualizate pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la un azil de bătrâni din municipiul Tulcea, afectând acoperișul clădirii. În imobil se aflau aproximativ 40 de persoane, iar autoritățile au demarat de urgență evacuarea acestora pentru a le asigura siguranța.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate și gravitatea situației, la nivelul județului Tulcea a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost mobilizate resurse semnificative pentru a gestiona situația. Astfel, au fost alocate 3 mașini de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

În sprijinul intervenției de la fața locului, se deplasează și forțe suplimentare din județele învecinate: 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD din cadrul ISU Constanța, precum și 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD de la ISU Brăila.

Intervenția este în dinamică, iar autoritățile fac eforturi pentru a controla incendiul și a evacua toate persoanele în siguranță. Vom reveni cu informații actualizate pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*