FOTO VIDEO Grav accident rutier în apropiere de Rachelu în județul Tulcea, pe DE 87 – două camioane s-au ciocnit frontal

Mai multe echipaje ale ISU Delta și SAJ Tulcea au intervenit la accidentul dintre două camioane. FOTO ISU Delta

Șoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza într-o curbă, iar aceasta, combinată cu asfaltul ud a dus la deraparea acesteia. A intrat pe contrasens, iar aici a lovit frontal un alt camion care circula regulamentar din sens opus. 

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 13.00, din cauza unei erori umane. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 34 de ani, din Galați în timp ce conducea o autoutilitara, într-o curba, între localitățile Luncavița și Rachelu (DE 87) nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contra sens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Buzău.

În urma impactului, șoferul vinovat a scăpat teafăr, în schimb, cel din al doilea camion a suferit răni grave și în plus a rămas prins încarcerat între resturile contorsionate ale cabinei.

La fața locului s-a deplasat detașamentul de pompieri Tulcea intervine cu 1 autospecială de descarcerare grea, Secția de pompieri Măcin cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și SVSU Luncavița cu 2 utilaje și 6 voluntari, trei echipaje SAJ și unul de poliție. Pompierii de la descarcerare au reușit să extragă victima în siguranță și au predat-o echipajelor medicale. Pe numele șoferului vinovat a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, polițiștii făcând cercetări pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*