FOTO Un camion care transporta un buldo-excavator a luat foc la Topolog

Un camion, mistuit de flăcări la Topolog. FOTO ISU Delta
Un camion, mistuit de flăcări la Topolog. FOTO ISU Delta

Un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiaza în localitatea tulceană Topolog. Martorii evenimentului au sunat la numărul de urgență 112 și au anunțat că un cap-tractor cu semi-remorcă a luat foc.

O autospecială cu apă și spumă de la stația de pompieri Babadag a intervenit imediat și pompierii militari voluntari au reușit să lichideze în scurt timp flăcările.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers ale drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta din Tulcea, plutonierul major Florentin Daciu, a declarat, pentru Tulcea NEWS, că în urma incendiului nu au fost victime, iar buldo-excavatorul nu a fost afectat de flăcări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*