FOTO Spectacol de Ziua Națională a României oferit de autoritățile din Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu le-a vorbit tulcenilor. FOTO CJ Tulcea FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele George Luchici au participat de 1 decembrie, alături de primarul Constantin Hogea și prefectul Lucian Furdui la un spectacol găzduit de Sala Polivalentă, oferit de Consiliul Județean Tulcea, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“ și Primăria Municipiului Tulcea.

 

Au evoluat, pentru publicul tulcean, Mioara Velicu, Steliana Sima, Gelu Voicu, Laura Lavric, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul“, Grupul Coral „Magia Deltei“.

„În această zi de mare sărbătoare pentru noi, ne cuprinde o emoție deosebită în amintirea celor care, de-a lungul anilor, au înfruntat greutățile vremurilor pentru a aduce toți românii între aceleași granițe, a celor care au reușit să pună bazele statului național, unitar, independent, suveran, modern de astăzi“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Pe data de 1 decembrie 2017 se împlinesc 99 de ani de la momentul Marii Uniri: este Ziua Națională a României, care marchează unirea României cu Transilvania.

Sărbătorită începând cu anul 1990, atunci când a devenit sărbătoare națională, 1 Decembrie amintește de evenimentul principal din istoria devenirii României de astăzi – momentul la care Marea Adunare de la Alba Iulia votează unirea Transilvaniei cu România, cerându-se un singur stat naţional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*