FOTO Record de participare la cel mai așteptat eveniment al verii: Peste 100.000 de persoane, la Festivalul Enisala – Unitate la Cetate

Festivalul Enisala. FOTO CJ Tulcea

Evenimentul organizat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Comunei Sarichioi a fost un real succes: sâmbătă, numărul participanților a ajuns la aproximativ 50.000, un record absolut pentru acest eveniment ce își propune să devină o tradiție a județului nostru. În total, în cele trei zile de festival, numărul participanților a trecut de 100.000!

Andia, Smiley, Lupii lui Calancea, Carla’s Dreams, Proconsul, Voltaj și mulți alți artiști au creat o atmosferă incendiară și au făcut show pentru publicul venit la poalele cetății Enisala.

Senzaționalele concerte au fost completate de un impresionat show aviatic, un spectacol de foc, artificii și lasere în fiecare seară a evenimentului.

Festivalul organizat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Comunei Sarichioi ar putea deveni o emblemă a județului Tulcea pe termen lung, fiind un reper în ceea ce privește armonia și unitatea ce definesc spațiul nord-dobrogean.

Prezent la închiderea evenimentului, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, le-a mulțumit public tuturor partenerilor (instituții publice, dar și persoane fizice) care au contribuit semnificativ la buna organizare a festivalului. De asemenea, președintele Teodorescu le-a mulțumit celor care au  ajuns, în aceste zile, la cetatea Enisala:

„Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru prezență, pentru faptul că ne-ați onorat, în cele trei zile, cu prezența dumneavoastră într-un număr impresionant, ceea ce validează ce organizăm noi, aici, la Enisala, în fiecare an și ne dă putere să mergem mai departe“.

La rândul său, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a vorbit despre publicul frumos de la Enisala.

„Cele mai multe mulțumiri vi se adresează dumneavoastră, pentru felul minunat în care v-ați comportat. Ce se întâmplă aici, într-adevăr, este unic: nu știu să existe un alt festival care să aibă atâta voioșie, atât de multă dragoste“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*