FOTO Moș Nicolae ajutat de Consiliul Județean Tulcea a ajuns în satele Deltei Dunării

Copii din mai multe sate din Delta Dunării au primit cadouri din partea Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a vizitat, miercuri dimineață, școlile și grădinițele din mai multe localități ale Deltei Dunării, pentru a le duce celor mici daruri din partea lui Moș Nicolae.

 

În total, peste 300 de copii care învață la unitățile școlare din Ceatalchioi, Pardina și Chilia Veche au primit pungi din partea lui Moș Nicolae, de data acesta prin intermediul echipei Consiliului Județean Tulcea. Președintele CJ, Horia Teodorescu s-a oprit la școala din Ceatalchioi, după care a cea din Pardina, iar la final a ajuns la Chilia. Pentru fiecare dintre elevi echipa Consiliului a pregătit câte o tradițională pungă cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae.

Extrem de încântați de vizita Moșului, cei mici nu au mai avut răbdare și au scos repede din pungi darurile aduse de pe „uscat“.

„Încă din primul an de mandat am decis ca, an de an, să mergem în anumite localități din județul Tulcea (până acum în altele decât municipiul), pentru a aduce astfel de daruri pentru cei mici. Am schimbat în fiecare an traseul astfel încât sper că, până la finalul mandatului, vom ajunge în toate comunele din Tulcea. Este pentru prima dată, însă, când am optat pentru un traseu pe apă și pot să spun că alegerea a fost una potrivită. Copiii din satele Deltei ne-au arătat că se bucură de venirea noastră, iar noi le-am arătat că sunt, cu toții, extrem de importanți pentru noi, chiar dacă locuiesc în municipiu sau într-un sat cu numai o mână de locuitori, aflat la mare depărtare de centrul județului“, spune Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*