FOTO Cultura prinde viață în Casimcea. Paul Surugiu-Fuego a încântat comunitatea la Căminul Cultural din comună

Fuego, alături de copii talentați din Casimcea și primarul Gheorghe Țilincă. FOTO PC
Fuego, alături de copii talentați din Casimcea și primarul Gheorghe Țilincă. FOTO PC

Căminul Cultural din Casimcea a găzduit vineri seara, pe 2 august, un spectacol de neuitat susținut de Paul Surugiu-Fuego. Evenimentul a făcut parte din seria manifestărilor culturale dedicate valorificării tradițiilor și promovării culturii locale, principii fundamentale ale programelor și proiectelor culturale realizate în comuna Casimcea.

Spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego a adus bucurie și emoție în rândul cetățenilor, care au apreciat momentele artistice deosebite. Artistul a reușit să creeze o atmosferă caldă și primitoare, interpretând melodii îndrăgite care au rezonat profund cu publicul prezent.

“Suntem foarte mândri să găzduim astfel de evenimente culturale care aduc bucurie și unitate în comunitatea noastră. Spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego a fost o adevărată încântare pentru toți și ne dorim să continuăm să organizăm astfel de manifestări pentru a promova tradițiile și valorile noastre locale”, a declarat primarul comunei Casimcea, Gheorghe Țilincă.

Casimcea a devenit un loc emblematic pentru organizarea de evenimente culturale, cetățenii comunei așteptând cu nerăbdare fiecare nouă manifestare. În ultimii ani, aceste evenimente au fost foarte apreciate de comunitate, consolidând legăturile sociale și promovând tradițiile locale.

Evenimentul de vineri seara a fost un prilej deosebit pentru locuitorii comunei de a se reuni și a celebra cultura și tradițiile care definesc identitatea comunității lor. Spectacolele de acest gen continuă să joace un rol important în viața culturală a Casimcei, contribuind la conservarea și promovarea valorilor autentice.

Fotografiile de la eveniment surprind atmosfera vibrantă și entuziastă a serii, reflectând succesul și impactul pozitiv al spectacolului asupra comunității locale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*