Festivalul Enisala – Unitate la Cetate se va desfășura în perioada 23 – 25 august

Cetatea Enisala. FOTO: CJ Tulcea

Cetatea Enisala, una dintre cele mai impunătoare fortărețe medievale din Dobrogea, va găzdui, în perioada 23-25 august 2024, un eveniment de amploare dedicat promovării culturii și tradițiilor județului Tulcea.

Festivalul Enisala – Unitate la Cetate  promite un program bogat în activități recreative, manifestări culturale și artistice, spectacole folclorice, precum și concerte de muzică pop, rock, trap & folk, susținute atât de artiști consacrați, cât și de interpreți și formații locale.

Un line-up de excepție, care va transforma fiecare seară într-o sărbătoare memorabilă. Printre capetele de afiș se numără Andia, Smiley, Carla’s Dreams, Lupii lui Calancea, Proconsul, Voltaj, și mulți, mulți alții. Mai mult, intrarea este liberă la concerte!
Organizat sub sloganul „UNITATE LA CETATE”, acest eveniment își propune să atragă locuitori și turiști deopotrivă, oferind o platformă de promovare a valorilor și istoriei județului Tulcea.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea, în parteneriat cu Primăria Comunei Sarichioi și Autentic Events, și reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale anului în județul Tulcea.
Festivalul Enisala – Unitate la Cetate va oferi participanților trei zile de neuitat, caracterizate de apusuri spectaculoase, focuri de artificii și show-uri impresionante de lasere și lumini. Publicul de toate vârstele este invitat să participe la acest eveniment, care include și un târg tradițional cu standuri special amenajate.
Pentru a satisface toate preferințele culinare, organizatorii vor amenaja o zonă specială de Food Court și Food Trucks, unde veți găsi o varietate de preparate rafinate. De la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale și gustări rapide, vă oferim o experiență gastronomică de excepție. Aici, vizitatorii vor putea savura delicii culinare proaspete și tradiționale: brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri de casă, plăcinte, cozonaci, dulcețuri și produse apicole, precum și diverse băuturi tradiționale, dar și oportunitatea de a degusta preparate de street food din diverse bucătării internaționale, inclusiv burgeri, taccos, churros, kebab-uri, vaffle, langoși și multe altele. Pentru a completa această experiență culinară, veți putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri  până la beri răcoritoare și vinuri de calitate, veți găsi o varietate de băuturi, pentru toate gusturile.
De asemenea, festivalul va găzdui unul dintre cele mai mari și complexe parcuri de distracții din regiune, alături de multe alte surprize inedite, menite să încânte publicul de toate vârstele.
Festivalul Enisala – Unitate la Cetata include și o experiență de neuitat la…roata panoramică! Amplasată strategic pentru a oferi priveliști spectaculoase asupra întregii zone, această atracție va oferi o perspectivă unică de la înălțime asupra festivalului!
Pe lângă experiențele culinare și de divertisment, festivalul va include și spectacole de dans, ateliere de meșteșuguri tradiționale și workshopuri pentru copii, care vor aduce în prim-plan vibe-ul festivalier,  cultura locală, și vor crea o atmosferă de sărbătoare și comunitate.
În fiecare seară, scena festivalului va găzdui concerte live susținute de trupe și artiști de renume, alături de ansambluri locale talentate. Fiecare zi de festival se va încheia cu un spectaculos foc de artificii, oferind un final de neuitat pentru o zi plină de activități și surprize.
Pe lângă programul de excepție, participanții pot  asista și la un show aviatic impresionant organizat de Aeroclubul României. Această demonstrație aeriană va adăuga o notă spectaculoasă evenimentului, oferind ocazia de a admira acrobațiile, măiestria și mișcările tehnice ale piloților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*