Eugen Ion și voluntarii din Jurilovca, eroii zilei în lupta cu incendiul de la Gura Portiței

Eugen Ion, primarul din Jurilovca. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a făcut un apel către cetățeni pentru a manifesta prudență în aceste zile caniculare, după ce un incendiu izbucnit la Satul de Vacanță Gura Portiței a fost la un pas de a provoca un dezastru. Incendiul, favorizat de căldura intensă, vegetația uscată și acoperișurile de stuf, a fost rapid izolat și stins datorită intervenției prompte a autorităților locale și a voluntarilor.

La scurt timp după apelul la 112, primarul Eugen Ion, împreună cu voluntarii din comuna Jurilovca, s-a deplasat la locul incendiului cu două motopompe și echipamentele necesare. Echipajele ISU Babadag și ISU Tulcea, precum și Poliția de Frontieră, au venit în sprijinul echipei locale, reușind să izoleze și să stingă incendiul înainte ca acesta să provoace daune majore. Incendiul a afectat doar zona de grătare a satului de vacanță, evitându-se astfel o tragedie.

Primarul Eugen Ion îndeamnă locuitorii și vizitatorii comunei Jurilovca să fie extrem de prudenți în această perioadă marcată de cod roșu de caniculă. Cetățenii sunt rugați să evite activitățile care ar putea provoca incendii și să respecte măsurile de siguranță pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca, este recunoscut pentru implicarea sa activă în dezvoltarea localității și pentru atragerea de fonduri europene destinate proiectelor de infrastructură și dezvoltare durabilă. Sub conducerea sa, Jurilovca a cunoscut o creștere semnificativă, fiind recunoscută pentru standardele ridicate de trai și pentru inițiativele de succes implementate în beneficiul comunității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*