Doi hoți de oi au fost prinși de polițiștii din localitatea tulceană Greci

Cioban cu oi pe câmp. FOTO Cătălin Schipor

În cursul dimineții de 20 februarie, lucrătorii Postului de Poliție Greci au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 16 spre 17 februarie, persoane necunoscute au pătruns într-o stână de la marginea comunei de unde au sustras mai multe animale, în valoare de 1.500 lei.

Oamenii legii – lucrătorii Postului de Poliție Greci, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin, au demarat cercetările și în scurt timp au reușit identificarea suspecților. Era vorba de un minor de 15 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din localitatea Greci. Pe numele lor au fost întocmite dosare penalepentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă posesorilor de animale și păsări următoarele :

• În timpul nopții asigurați iluminatul zonelor unde lăsați animalele și păsările și montați sisteme de închidere corespunzătoare.
• Animalele și păsările lăsate nesupravegheate pe pășuni, izlazuri sau pe marginea drumului constituie o pradă ușoară pentru hoți.
• Proprietarii de animale să marcheze animalele cu semne particulare pentru a putea fi recunoscute ușor.
• Evitați cumpărarea de animale de la persoane care se grăbesc și solicită prețuri mici, deoarece acestea pot proveni din furturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*