De Florii, peste 200 de polițiști tulceni au fost la datorie în întreg județul

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

De Sărbătoarea Floriilor, polițiștii tulceni au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, au intervenit la 59 de evenimente și au constatat 9 infracțiuni.

Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă. În această perioadă, poliţiştii tulceni au intervenit la 59 de evenimente semnalate prin Apelul de Urgență 112, fiind constatate 9 infracţiuni, dintre care 5 de natură judiciară și 4 la regimul circulației rutiere.

În această perioadă, poliţiştii au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 53 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite şi 7 la alte acte normative, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale fiind de 26.000 lei. Totodată au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*