Construcția Sălii Polivalente din Tulcea a intrat pe ultima sută de metri. Consiliul Județean Tulcea prezintă stadiul lucrărilor  

Sala Polivalentă din Tulcea. FOTO SCC Erbașu

Consiliul Județean Tulcea a prezentat stadiul lucrărilor la construcția Sălii Polivalente.

„În prezent, structura metalică a fațadei a fost finalizată în proporție de 100%, zidăria din BCA este complet finalizată, în proporție de 100%, închiderea fațadelor cu panouri termoizolante este realizată în proporție de 90%, închiderea acoperișului este aproape gata, fiind finalizată în proporție de 90%.

Totodată, constructorul lucrează la compartimentările interioare din gips-carton, la instalațiile de curenți slabi, precum și la cele de incendiu și ventilații, pentru a asigura funcționalitatea completă a sălii” – Consiliul Județean Tulcea.

După finalizarea lucrărilor sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de până la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterană, vestiare pentru echipe și oficiali, spații pentru presă și sală de conferințe.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții și are ca beneficiar final Consiliul Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*