Consiliului Județean al Elevilor Tulcea, reunit în prima ședință din acest an școlar

Consiliului Județean al Elevilor Tulcea, reunit în prima ședință din acest an școlar. FOTO CJ Tulcea

Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, vineri, 20 septembrie, la Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Tulcea, reunit în prima ședință din anul școlar 2024-2025.

Evenimentul s-a desfășurat la Sala „Mihail Kogălniceanu” a Consiliului Județean, cu acest prilej fiind prezenți și primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, precum și inspectorul școlar general al județului,  Viorica Pavel, și inspectorul pentru activități extrașcolare, Mirela Popov. De asemeanea, în calitate de invitat, la reuniunea la vârf a elevilor tulceni a mai participat și Daniela Luicianu, inspector de poliție în cadrul Biroului Siguranță Școlară.

„Permiteți-mi ca, în numele președintelui Consiliului Județean Tulcea, domnul Horia Teodorescu, să vă urez un călduros «Bun venit!» în instituția noastră! Este o mare bucurie pentru noi și chiar un semn bun, aș putea spune, că avem ocazia să găzduim acest eveniment important pentru elevii județului nostru. 

Am auzit, în mod constant, de seriozitatea de care dați dovadă, la nivelul structurii dumneavoastră, în abordarea tuturor problemelor din sistemul nostru educțional, de maturitatea și rigoarea inițiativelor  pe care le întreprindeți pentru toți cei pe care îi reprezentați. De asemenea, faptul că dați dovadă de o foarte bună organizare în tot ceea ce faceți nu vă aduce decât cuvinte de laudă și apreciere din partea coordonatorilor învățământului tulcean și, bineînțeles, din partea noastră.

De aceea, vreau să profit de acest prilej să vă felicit și să vă asigur de tot respectul meu pentru toată activitatea dumneavoastră! Nu pot decât să vă urez mult succes la școală și în viață și, nu în ultimul rând, multă ambiție și determinare pentru a reuși în tot ceea ce v-ați propus!”, a transmis, cu acest prilej, Ștefan Coman, reprezentantul conducerii Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*