Consilierii locali din Tulcea, convocați în ședință. Sunt aprobate asfaltări de străzi și bani mai mulți pentru Energoterm SA

Primăria Tulcea. FOTO Google Maps
Primăria Tulcea. FOTO Google Maps

Aleșii locali din Tulcea se reunesc pe 30 august pentru ședința ordinară a acestei luni. Pe ordinea de zi sunt 28 proiecte. Iată câteva dintre cele mai importante pentru tulceni.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor normative proprii de cheltuieli pentru acţiuni de protocol efectuate la nivelul Unităţii Administrativ-Teritoriale Municipiul Tulcea.

6. Proiect de hotărâre privind acordarea unei prestaţii financiare excepţionale pentru copiii înscriși în programul Centrului de zi “Aproape de tine” din cadrul Asociației Mâini Întinse.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru obiectivul “REABILITARE L.T.E. ŞI SISTEM RUTIER STR. T. VLADIMIRESCU, MUNICIPIUL TULCEA” şi a indicatorilor tehnico-economici.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru obiectivul “REFACERE SISTEM RUTIER STR. WALTER, STR. CHINDIEI ŞI STR. CICERONE, MUNICIPIUL TULCEA” şi a indicatorilor tehnico-economici.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru obiectivul “REABILITARE INTRAREA VEST ( TRONSON DE LEGĂTURĂ ÎNTRE STR. METALURGIŞTILOR ŞI STR. SPITALULUI), MUNICIPIUL TULCEA” şi a indicatorilor tehnico-economici.

11. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 61/30.03.2017 privind aprobarea majorarii capitalului social al S.C. ENERGOTERM S.A. Tulcea cu suma 2.500.000 lei.

17. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Municipiului Tulcea în domeniul privat al Municipiului Tulcea a terenului în suprafaţă de 2.200 mp, situat în Tulcea, strada Isaccei, nr. 18 şi aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”CENTRU REZIDENŢIAL ŞI DE AGREMENT”, strada Isaccei, nr. 18, Tulcea cu Regulamentul local de urbanism aferent.

27. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei nr. 4 la Regulamentul privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi pe raza municipiului Tulcea aprobat prin H.C.L. nr. 69/28.08.2008, cu modificările şi completările ulterioare.

Ședința de Consiliu Local Municipal va avea loc pe 30 august 2017, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe “Mihail Kogălniceanu” din incinta Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*