Conferință regională a medicilor de familie, organizată la Tulcea

Conferință regională a medicilor de familie, organizată la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Ștefan Coman, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la conferința „Comunicarea și colaborarea interdisciplinară – una din cheile succesului medical“, eveniment ajuns la a patra ediție, organizat la Tulcea.

La întâlnirea profesională au participat și specialiști în boli infecțioase, cardiologie, gastroenterologie, medicină internă, oncologie, pneumologie, psihiatrie, respectiv domeniile chirurgicale – chirurgie generală, plastică, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, urologie.

„Felicit, pe această cale, întreaga echipă a medicilor de familie tulceni, acele cadre medicale aflate „în prima linie“, care reprezintă primul contact între pacient și sistemul sanitar din România. Dumneavoastră, medicii de familie, sunteți cei care fac toate eforturile pentru a menține un echilibru între pacienți și sistemul medical, care îi integrați pe aceștia în sistem, îi ghidează și îi ajută să se orienteze corect pentru a răspunde celor mai pertinente răspunsuri de specialitate la orice problemă medicală.

Oferiți și primiți, pentru tot ceea ce faceți, extrem de mult respect, pe care îl meritați din plin: sunteți cei care, practic, țin pe linia de plutire un sistem destul de îngreunat, care face față, uneori cu greu, tuturor provocărilor actuale“, a transmis Ștefan Coman, în deschiderea conferinței regionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*