CONCURS Câștigă două invitații duble la piesa “Angajare de clovn”, la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea

Afișul piesei "Angajare de clovn" de la Teatrul Jean Bart, Tulcea
Afișul piesei "Angajare de clovn" de la Teatrul Jean Bart, Tulcea

UPDATE: Petronela Bucur și Nicoleta Pahonea au câștigat invitațiile duble pentru piesa din acest weekend de la Teatrul Jean Bart. Mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm la un nou concurs în curând!

Tulcea NEWS încurajează cultura, așa că vă invităm din nou la teatru. De această dată, oferim două invitații duble pentru doi tulceni pasionați de teatru care vor să meargă la o piesă premiată de UNITER.

Prima invitație este pentru 27 ianuarie, ora 19.00, iar cea de a doua, pentru 28 ianuarie. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 26 ianuarie 2018, după ora 20.00.

“Angajare de clovn” este o piesă care poate fi urmărită la Teatrul “Jean Bart” pe 27 și 28 ianuarie 2018. Regia este semnată de Aurel Palade, iar din distribuție fac parte Costel Zamfir, Nelu Serghei, Mihai Gălățan și Ionel Durbală.

În anul 1991, această piesă a primit premiul UNITER pentru cea mai bună piesă românească a anului anterior.

“Poate am scris o piesă care va rezista în istoria literaturii române, e ultima piesă pe care am scris-o în România, eram obosit, nu mai voiam să scriu nici teatru. Este o piesă realistă din punctul meu de vedere, sunt nişte oameni vii care se întâlnesc şi discută, iar faptul că după 20 de ani emoţionează, îmi dă speranţă că poate nu mi-am irosit viaţa în scris.”- a declarat autorul ei, Matei Vișniec.

“Regizorul Aurel Palade, un nume cunoscut tulcenilor încă din anul 2008, de când a montat pe scena TJB spectacolul ,,Steaua fără nume”, a absolvit Facultatea de Regie-Teatru din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, la clasa profesorului Alexa Visarion, un master în regia spectacolului contemporan, iar în prezent este doctorand în cadrul aceleiași instituții”, scria actorul Mihai Gălățan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*