Caz grav în Stejaru: o femeie a fost bătută, legată, violată și jefuită de un individ de 22 de ani

Suspect cu cătușe. FOTO Keith Allison

Un individ care lucra la o fermă din localitatea Stejaru a ajuns în arest și se cere arestarea sa preventivă după ce a comis o serie de infracțiuni cu violență asupra unei femei, colegă cu el.

Suspectul, un tânăr de 22 de ani din Prahova, a intrat peste victima care locuia într-o clădire din incinta fermei, o femeie de 57 de ani, în jurul orei 4.00, în data de 15 februarie. A început să o lovească pentru că încerca să țipe, apoi a legat-o pentru a nu opune rezistență și a violat-o. La plecare, agresorul i-a luat și telefonul victimei, drept trofeu. După ce a scăpat, femeia a cerut ajutorul altor angajați de la fermă, iar aceștia au sunat la 112.

La fața locului au ajuns echipaje ale IPJ Tulcea, precum și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag. Suspectul a fost repede identificat de anchetatori și s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a se cere în instanță arestarea sa preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*