Candidatul PSD la Primăria Tulcea, Dragoș Simion, soluții pentru decongestionarea traficului din municipiul Tulcea

Dragoș Simion. FOTO Adrian Boioglu

Candidatul PSD la Primăria Tulcea, Dragoș Simion vine cu mai multe soluții pentru decongestionarea traficului din municipiul Tulcea. El propune reabilitarea şi amenajarea parcărilor publice şi rezidenţiale.

În programul de guvernare locală, Dragoş Simion, împreună cu echipa de consilieri municipali, îşi propun să realizeze următoarele:

1.Reabilitarea şi construcţia de noi parcări în Municipiul Tulcea

2.Actualul regulament de parcări este total neadaptat nevoilor tulcenilor, atât din punct de vedere funcţional, cât şi financiar. În primele 90 de zile de mandat, Dragoş Simion se angajează să modifice regulamentul după cum urmează:

  • Reducerea tarifelor la parcările publice cu plată cu 50%
  • Reducerea tarifelor la parcările de domiciliu cu până la 50%
  • Parcările publice vor fi gratuite în cursul zilelor de sâmbătă şi duminică, precum şi în timpul săptămânii, după orele 18.00
  • Sumele obţinute din parcări vor fi folosite exclusiv pentru amenajarea de noi parcăr

3 Parcările rezidenţiale supraterane sunt o prioritate! Rolul acestora este bine definit: descongestionarea traficului şi eliberarea străzilor. În mandatul 2024-2028 parcările constituie o prioritate, oraşul fiind efectiv “sufocat”!

4, Astfel, în parteneriat cu CJ Tulcea, se va construi o parcare pe strada 1848, sub parcul Spitalului Judeţean Tulcea, care va asigura un număr important de locuri de parcare. Această măsură va contribui semnificativ la descongestionarea traficului din această zonă, ţinând cont şi de faptul că spitalul a fost extins şi modernizat. Această parcare va asigura locuri de parcare atât pentru personalul spitalului, cât şi pentru pacienţii sau locuitorii care domiciliază în zona Spitalului Judeţean Tulcea.

Acestea sunt doar câteva soluţii pentru construcţia şi reabilitarea parcărilor pe care Echipa PSD le propune locuitorilor Municipiului Tulcea.

Mai multe detalii despre toate propunerile şi soluţiile candidatului Dragoş Simion şi ale echipei sale pot fi găsite în Programul de Guvernare locală, care a fost prezentat alegătorilor odată cu lansarea campaniei electorale pentru alegerile din data de 9 iunie 2024.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea
– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.tlnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*