Candidatul ADU la președinția CJ Tulcea, Eugen Terente, propune construcția unui spital regional

Eugen Terente. FOTO Mitică Raftu

Candidatul Alianței Drepta Unită (ADU) la președinția Consiliului Județean Tulcea, Eugen Terente, propune construcția unui spital regional, care să conțină și o secție de oncologie și una de pediatrie modernă.

”În județul Tulcea, cu mici excepții, pe zona serviciilor de sănătate infrastructura este absolut critică. Propun următoarele obiective în principal pentru dezvoltarea acestor servicii medicale în județ:
Tulcea poate deveni un important centru medical pe harta României. De aceea consider că construcția unui spital regional, în parteneriat cu primăria Tulcea și primăriile din județ, cu o secție oncologică, secție de arși, secție pediatrică modernă ar sprijini tulcenii de cheltuieli imense și punerea lor non-stop pe drumuri dar poate crea și un aflux de medici specialiști din Constanța și București ducând la crearea de locuri noi de muncă în domeniul medical.
În paralel crearea de secții ale universităților de medicină în municipiu ar crea și baza umană de specialiști pentru acest obiectiv”, a afirmat Eugen Terente.

Candidatul ADU la CJ Tulcea susține că județul are nevoie și de clinici în zonele rurale.

”Pe lângă aceasta, județul Tulcea are nevoie de un sistem de micro-clinici în zonele rurale prin care tulcenii să aibă acces facil la servicii medicale de bază. Este nevoie de o revitalizare a fostelor dispensare și de o serie de măsuri prin care să atragem medici tineri în județ, concomitent cu o dotare modernă a Serviciului de Ambulanță Tulcea pentru intervenție în zonele izolate ale Deltei Dunării.
De asemenea, este esențial să dezvoltăm serviciile medicale de asistență și prevenție în județul Tulcea.”, afirmă Eugen Terente, candidatul ADU Tulcea, la Consiliul Județean Tulcea.

– Comandat de Partidul Uniunea Salvati România, filiala Tulcea.

– Executat de SC CityMedia Consulting SRL – portal: www.tlnews.ro.

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*