Autoritățile tulcene au decis deschiderea drumurilor afectate de inundații și modificarea restricțiilor

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a luat noi decizii cu privire la drumurile inundate. FOTO Prefectura Tulcea

La sediul Prefecturii Tulcea s-a întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, în şedinţă extraordinară. Pe lista de discuție a comitetului a fost situația drumurilor afectate de inundațiile din ultima vreme, provocate de creșterea nivelului Dunării.

Specialiștii au măsurat și au constatat scăderile de debite şi niveluri ale fluviului Dunărea înregistrate pe sectorul judeţului Tulcea. În aceste condiții, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Tulcea şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea au decis că se pot ridica restricţiile de tonaj pe anumite sectoare de drum național de pe raza judeţului Tulcea, dar și redeschiderea Drumului Judeţean DJ 222N. Pe baza acestor recomandări, Comitetul a luat o serie de decizii.

Începând cu ora 16.00 a zilei de 20 aprilie a fost ridicată măsura de închidere temporară a circulaţiei autovehiculelor pe drumul judeţean DJ 222N, sectorul Tudor Vladimirescu – Pardina, km 5+628 – 38+000, care a fost introdusă începând cu data de 1 aprilie, ora 13.00, conform Hotărârii nr.63/01.04.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea. Concomitent,  se instituie restricţie temporară de tonaj pentru circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată – masa proprie plus încărcătura, mai mare de 7,5 tone pe drumul judeţean DJ 222N, sectorul Tudor Vladimirescu-Pardina, km 5+628 – 38+000.

De asemenea, a încetat măsura de restricţie de tonaj pe sectorul de drum naţional DN22E, Km 0+000 – km 14+276, Garvăn – I.C.Brătianu – punctul de trecere bac de pe raza judeţului Tulcea, care a fost introdusă începând cu data de 5 aprilie, ora 24.00, conform Hotărârii nr.67/05.04.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*