Arestați preventiv după ce au furat doi cai din Chilia Veche

Instanță. FOTO Pixabay.com

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce au furat doi cai din Chilia Veche.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, în evidenţele Parchetului a fost înregistrată cauza privind săvârșirea de către inculpații  D.D. și M.G. a două fracţiunii de furt calificat.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în seara zile de 15.06.2024, în jurul orelor 21. inculpatul D.D., la solicitarea inculpatului M.G.  a sustras un cal de pe raza com. Chilia Veche iar în aceiași seară, împreună cu inculpatul M.G, a mai sustras un cal de pe str. Nuferilor din aceiași localitate. A doua zi, pe raza mun. Tulcea inculpații au vândut caii furați unei persoane din com. Valea Nucarilor însă, urmare a investigațiilor efectuate de  organele de poliție judiciară din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală cele două cabaline furate din com. Chilia Veche au fost recuperate de la domiciliul cumpărătorului și ulterior restituite persoanelor vătămate.  

Întrucât faptele inculpaților prezintă pericol pentru ordinea publică, având în vedere că inculpatul D.D. a săvârșit faptele în stare de recidivă postexecutorie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat propunere de arestare preventivă a inculpaților D.D. și M.G., propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar la data de 19.06.2024 inculpaților le-au fost emise mandate de arestare  pe o durată de 30 de zile” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*