AJOFM Tulcea oferă 300 locuri de muncă la cules de zmeură în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook
Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultura, la recoltarea zmeurei.

Durată contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/săptămâna, cu posibilitatea că, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultura / experiență recoltarea zmeurei / experiență în muncă în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.
Salariu: 603 – 1053 euro/brut/luna (săptămâna de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).

Limbă străină: Avantaj limbă engleză/spaniolă/portugheza-cunoștințe de bază (dar nu este o cerința obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, telefon 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în bază de date pentru muncă în străinătate.

Înscrierea în bază de date pentru muncă în străinătate se realizează pe bază următoarelor documente:
-Copie CI/BI;
-Adeverință medicală (apt pentru muncă în străinătate);
-CV EUROPASS în lb română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*