A luat foc o casă nelocuită din Somova. Pompierii au stins incendiul după două ore

Incendiu la o casă din Somova. FOTO ISU Tulcea

O casă nelocuită din Somova a luat foc astăzi, iar pompierii au reușit să stingă focul după două ore.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul acestei dimineți, pompierii tulceni au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Somova, județul Tulcea.

Către locul indicat de apelant, s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum la nivelul unei încăperi și la podul casei, cu pericol de propagare la o locuință învecinată. După aproximativ 2 ore incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, casa fiind nelocuită” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*