Primăria Tulcea oferă 60.000 lei, fără licitație, pentru comunicarea publică. Instituția condusă de Ștefan Ilie a ales o firmă înființată cu doar o lună înainte

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea

“Frank & Pekka Vision SRL” este o firmă înființată pe 4 decembrie 2020, cu sediul pe strada Griviței din Tulcea. Domeniul de activitate este acela de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. La numai o lună și jumătate după înființare, compania a câștigat lozul cel mare: un contract pe tot anul 2021 cu Primăria condusă de liberalul Ștefan Ilie. Banii publici – în sumă de 60.000 lei – au scopul de a gestiona imaginea publică a instituției.

Conform Monitorului Oficial al Registrului Comerțului firma îl are drept fondator și administrator unic pe Bogdan Moldoveanu.

Conform informațiilor din SICAP, Primăria Municipiului Tulcea a inițiat achiziția în valoare de 60.000 lei (12.310 Euro) pe 15 ianuarie 2021, la ora 14.18.

15 minute mai târziu, instituția condusă de Ștefan Ilie a și găsit un ofertant – SC Frank & Pekka Vision Srl. L-a ales pe baza unei cumpărări directe, adică fără licitație, conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Instituția vrea să plătească, timp de un an, tranșe lunare egale de câte 5000 lei pentru:

  1. Copywriting, gestionare conținut scris pagini social-media, conținut scris web-site, întocmire comunicate de presă – cu o frecvență de 5 zile/săptămână/la cerere.
  2. Realizarea de campanii de informare a cetățenilor pentru informarea publică corectă și consolidarea imaginii instituționale.
  3. Realizarea unui Manual de Identitate Vizuală compus din: realizarea unui ghid tehnic, broșuri, publicații, prezentări interactive, cărți de vizită și documente de lucru. Predare: la jumătatea perioadei contractuale, respectiv a 6 a lună de la semnarea contractului de ambele părți).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu stiu de ce mai sperie asa de mult numele acestei firme, facuta cu foarte putin timp inainte de a primi contractul direct. Pare facut a da rezonanta, ca si cum ar fi o firma din afara, cand colo este o firma cu un singur angajat si care are si un cod CAEN 7021 ce are exclus servicii de reprezentare media 🙂
    Si asta sunt prioritatile la Tulcea? Sa prezinti Tulcea pe site-uri si brosurele cand ea arata ca dupa al doilea razboi mondial?
    Prioritatile se pare ca nu prea sunt prioritati!

1 Trackback / Pingback

  1. Primăria Tulcea, condusă de Ștefan Ilie, “recidivează”. Contract de 63.000 lei pentru o mini-televiziune și “Transparentizarea activității Instituției”, cu o firmă veche de 10 luni – TLnews – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*