Ziua Poliției Române a fost sărbătorită la IPJ Tulcea cu înaintări în grad

IPJ Tulcea la ceas aniversar

Data de 25 martie a fost desemnată, prin lege, Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

„În acest context aş vrea să apreciez activitatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea şi să vă mulţumesc pentru aportul dumneavoastră, al poliţiştilor din teren, pentru climatul de linişte care defineşte judeţul nostru. Noi, cei din Consiliul Judeţean, suntem în permanenţă preocupaţi de ceea ce înseamnă liniştea şi siguranţa locuitorilor acestui judeţ. Vrem să fim alături de dumneavoastră în toate activităţile pe care le derulaţi şi să vă asigurăm că veţi găsi în noi un partener de încredere, în limita posibilităţilor legale. În final, aş dori să vă felicit pentru toată activitatea desfăşurată de-a lungul timpului, pentru seriozitatea şi profesionalismul de care daţi dovadă, pentru curajul cu care înfruntaţi pericolele de zi cu zi şi pentru devotamentul care v-a caracterizat dintotdeauna“, a declarat Vasile Strat, administratorul public al județului.

Acesta a participat vineri, 23 martie, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție, la manifestările dedicate Zilei Poliției Române.  Cu acest prilej, șeful IPJ Tulcea, comisar șef de poliție Dumitru Grădinaru a dat citire ordinului Ministrului Afacerilor Interne, precum şi ordinului Inspectorului General al Poliției Române privind înaintările în grad și a oferit diplome de onoare polițiștilor pensionari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*