Ziua Bujorului sărbătorită în două localități tulcene

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, din Tulcea

Sâmbătă, 19 mai, în localiatea Valea Nucarilor și duminică, 20 mai, în localitatea Agighiol din Județul Tulcea, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, din Tulcea va participa la manifestările prilejuite de Festivalul Bujorului, ediția 2018. Spectacolele se vor desfășura  – sâmbătă – în Căminul Cultural din Valea Nucarilor, și – duminică – pe Stadionul din Agighiol, ambele cu începere de la ora 13.00.  

Sâmbătă, alături de micii dansatori de la „Dorulețul”, vor participa și Grupul de dansuri bulgărești „ASIGA”, precum și trupele de dans modern „4 FOR YOU”, „GALAXY KIDS” și „AGISTAR”, iar elevii Școlii gimnaziale „Valea Nucarilor”  vor susține un program artistic.

Duminică, la Agighiol, alături de dansatorii din ansamblul „Baladele Deltei”, vor participa și Grupul folcloric – femei din Agighiol, Formația de dansuri – copii ai Școlii gimnaziale „Valea Nucarilor”, Grupul folcloric de lipoveni din Mahmudia, Ansamblul folcloric „Golovița” din Ceamurlia de Jos, Ansamblul folcloric „Mușețeanca” din Însurăței – Brăila, Ansamblul folcloric „Mugurii Bărăganului” din Sudiți – Ialomița, Ansamblul folcloric „Mlădițe Dobrogene” din Văcăreni-Tulcea, precum și Grupul de dans modern „AGISTAR”. Invitata solist vocal a spectacolului de duminică va fi Ileana Lăceanu, iar în final se va desfășura concertul Trupei „Bambi”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*