VIDEO Viceprimarul Tulcei, Andaluzia Luca: “Am fi putut să demarăm anumite proiecte, dar în Administrație, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”

Primăria și Consiliul Local Tulcea, FOTO Cătălin Schipor
Primăria și Consiliul Local Tulcea, FOTO Cătălin Schipor

Cum caracterizați acest an, 2017, pentru dumneavoastră și pentru Municipiul Tulcea?

În primul rând, cred că se puteau realiza mult mai multe pe raza Municipiului Tulcea, mă refer la investiții. Am fi putut să accesăm sau să demarăm anumite proiecte, dar pentru că întotdeauna în administrație nu este exact așa cum ne planificăm, iar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ce să spun, cred că în mare parte din ceea ce mi-am propus în calitate de vice-primar am realizat. Mă refer aici la locurile de joacă, mi-am propus eu să le îmbunătățim sau să le completăm cu diferite module noi. Un alt proiect pe care am vrut să îl realizăm pentru tulceni a fost cel legat de locurile de depozitare deșeuri, am amenajat un anumit număr de locuri de depozitare, prin societatea comercială servicii publice care are acest contract de delegare de gestiune colectare deșeuri.

A fost o luptă personală pentru dumneavoastră. V-ați dorit ca aceste locuri să arate mai bine, să fie la alte standarde și lumea să nu mai arunce gunoaie, să îi civilizați în primul rând pe cei care făceau aceste lucruri?

Corect. Eu consider că dacă nu oferi omului o alternativă mai bună, atunci nici nu putem să avem pretenții de la cetățeni. Sigur că da, tot timpul îndemn populația să facă acest lucru, să colecteze, să depoziteze corespunzător și s-au văzut modificări și s-au văzut și rezultate la colectarea selectivă a deșeurilor. Oamenii au început să vină în sprijinul nostru și să avem un oraș mai educat ecologic.

Un deziderat personal pentru 2018, ce vă doriți cel mai mult să realizați?

Pentru 2018, mi-aș dori ca Municipiul Tulcea să poată să reabiliteze cât mai multe străzi. Lucrul acesta din bugetul local este destul de greu, dar ne canalizăm pe proiectele europene, pe programul operațional regional și sperăm să atingem cât mai multe astfel de realizări.

Un mesaj pentru tulceni în prag de 2018 și pentru colegii dumneavoastră din primărie?

Îmi doresc pentru noi toți să fim mai buni, să fim mai atenți și mai aproape de oameni, de cei din jurul nostru. Pentru colegii mei din primărie, le urez să aibă sănătate și mai multă putere și forță de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*