VIDEO Florentin Daciu, purtătorul de cuvânt ISU Delta, mesaj pentru tulceni la final de 2017

Florentin Daciu, purtător de cuvânt ISU Delta. FOTO TLnews.ro
Florentin Daciu, purtător de cuvânt ISU Delta. FOTO TLnews.ro

Cum caracterizați acest an, 2017, pentru ISU Delta din punct de vedere al activității și, de ce nu, al acțiunilor pe care le-ați desfășurat?

A fost un an plin de încercări, ca de altfel toți anii de până acum, suntem convinși că anul ce urmează va fi la fel, cu destul de multe provocări. Am primit și ceva tehnică nouă, care ne face misiunile mult mai ușoare. A fost un an în care inspectoratul pentru situații de urgență s-a reorganizat, au apărut alte structuri, au fost desființate o parte. Ideea este că de la  an la an ne păstrăm, sau dacă nu ne sunt crescute atribuțiile pe care le avem, practic în deservirea cetățeanului. Cum spuneam și mai devreme, a fost un an cu multe încercări, 2018  așteptăm să fie un an cu, de asemenea, la fel de multe provocări, dar colegii mei de pe intervenții își vor face treaba și de acum încolo, cum au făcut-o și până acum.

Un mesaj pentru tulceni, la început de 2018?

Pompierii au grijă de dumneavoastră! Și, încercăm pe cât posibil să intervenim întotdeauna operativ și prompt solicitărilor pe care le aveți dumneavoastră!

Și o urare pentru colegii pompieri?

La mulți ani și multă sănătate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*