Un polițist tulcean, aflat în timpul liber, a salvat un copil de la înec

Agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia. FOTO IPJ Tulcea

Aflat în timpul liber, un polițist tulcean a salvat un minor care nu știa să înoate, dintr-o piscină. Evenimentul s-a produs în cursul zilei de 20 august, în jurul orelor 18.00, când un copil de 4 ani din Tulcea, nesupravegheat de părinți a intrat într-o piscină din cadrul unei pensiuni din localitatea Murighiol, fără a ști să înoate și fără a avea materiale ajutătoare de înot.

În acel moment, un polițist din cadrul Postului de Poliție Mahmudia, aflându-se în timpul liber în acel loc, a auzit țipetele de ajutor a unei persoane care a observat pe fundul piscinei un băiețel de 4 ani.

Polițistul a intervenit imediat să-l salveze, a sărit în apa adâncă de peste 1,60 metri, l-a adus pe copil la suprafața piscinei și a început de urgență să-i efectueze manevre de resuscitare până la venirea cadrelor medicale.

Ulterior, minorul a fost preluat de către un elicopter S.M.U.R.D și transportat la Spitalul Județean de Urgențe Constanța pentru investigații medicale.

Polițistul care a salvat viața copilului de 4 ani, este agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia din anul 2006.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*